Kelambu Free cepat cepat grab!!




Siapa nak kelambu free lagi??
So GiveAway mummy dah nak tamat jam 12 tengahari nie.
nak tutup dah malas nak panjangkan..

So korang yang nak KELAMBU FREE sempatlagi join nie last minit..
mummy hanya nak sorang pemenang jer yang bakal bawak pulang kelambu hijau saiz Queen nie

Pinjam sat gambar eina=)yang dahpun membeli kelambu nie..so rupa kelambu free nie sama mcm kat atas nie kay..

Siapa last minit join nie link nya..cuma bagi link anda kat situ jer..
http://mummyrinazone.blogspot.com/2013/01/saya-nak-kelambu-free.html


Kay jam 12 tengahari mummy tutup dan petang jam 4.50petang mummy nak UMUM pemenang.Pemenang hubby mummy akan cabut nama so petang mummy umum nama yang bertuah itew.so cepat2 kay..
Siapa nak tahu n nak tgk senarai yang join klik kat bawahnie

Senarai yang nak kelambu modern free

So korang silakan cek..Hadiah akan mummy pos selepas mummy balik bercuti hari rabu 

30 januari 2013.
Tq korang support GA mummy...

9 sumpah ako sayang korang:

Solehah Shamsuddin berkata...

please cabut nama solehah ye... :)

Mrs Velentine berkata...

x sabar nak tahu sape pemenangnya

Deq's Qienz berkata...

dq leh join lg tak??tlepas la n3 nih..hihii

Daddy Ziyyad berkata...

hihihih..last minute..saya dah join..;)

Cik Nur berkata...

cepat2..jangan lepaskan peluang.. :)

Deqla manjew berkata...

cantik kelambu tu.. tp ank2 buah n deqla sefamily mmg tdo x berkelambu..agk rimas sebnrnya..hukhuk.. rugi kan..

nanieybarnieylurviey berkata...

xsempat nk join.. hehe

Ratu Hatiku berkata...

wah dpt kelambu free...tahniah buat beliau :D

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

ada2 link wani ada tu hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in