Siapa Nak Kelambu Modern Free



ditutup sudah!!
''
''
Alhamdulillah masih bernafas di bumi Allah..
Harinie mummy nak lancarkan 1 simple giveaway.


(credit gambar dr pembeli http://mamalieyna.blogspot.com/)

Mummy nak kasi free jer kelambu kaler hijau nie.Saiz Queen
180cm x 200cm(nak cari satujer pemenang)

Sila klik untuk join
http://mummyrinazone.blogspot.com/2013/01/saya-nak-kelambu-free.html


22 sumpah ako sayang korang:

Mrs Velentine berkata...

MV nak...hehehehe...warna hijau my febret

Mrs Velentine berkata...

saya nak kelambu moden ni utk bagi kat MIL sebab dia x suka pakai kipas..kelambu moden ni pula mudah nak bawa ke mana2..

izan mama mia berkata...

wah best kalau dapat free hhehehhe

Arina Shamsul berkata...

wah simpelnya giveaway ni dear..insyaallah mama akan join :)

good luck :)

diana berkata...

sebenarnya follow blog dah tak bagi kesan pada blog kita..dia hanya sekadar nombor saja.adalah lebih baik kalau pasang G+.yang tu baru betul2 follower dapat kita punye latest entry.

ok..saya join..jap ye..lepas ni saya komen lagi.komen ni padam je..ganggu nak check je nanti..kan??heheh

diana berkata...

ok saya follow..

Solehah Shamsuddin berkata...

done join :)

ShimaSalleh berkata...

aku share kat FB ye ^_^

Cik Nur berkata...

Nur xnampak pun +gooogle tu,...
tenet umah ni slow amat...huhuhu

dya bunga berkata...

best ni..kne join ni

♕tashyra berkata...

join :)

http://ohthrillers.blogspot.com/2013/01/giveaway-siapa-nak-kelambu-modern-free.html

♕tashyra berkata...

kak,nak tanya. Akak tersilap taip tarikh tu erh? 3.02.2012. bukan 2013?

diana berkata...

ni tutorial cara nak pasang G+ kat sidebar tu..

http://puanbee.com/cara-buat-google-page-dan-masukkan-badge-g-disidebar-blog/

akak dah ada google page kan??jadi tinggal nak masuk kan badge G+ je la lagi..

diana berkata...

ni tutorial cara nak pasang G+ kat sidebar tu..

http://puanbee.com/cara-buat-google-page-dan-masukkan-badge-g-disidebar-blog/

akak dah ada google page kan??jadi tinggal nak masuk kan badge G+ je la lagi..

Deqla manjew berkata...

wahhh.. murahnya hati nk bg free..hihi...xpela, ramai lagi ada anak bole join...hihi..good luck utk semua. :)

Jue Jaynee berkata...

http://www.jue-jaynee.my/

Saya nak kelambu moden dari Wan nurul Hezrina Abd Halim Sebab saya xde kelambu..nak beli tapi lum ada bajet. nak tunggu bajet 2014 kot.
mudahan aku bertuah..

Thanks :)


da G+ atas nama zulaikahjaimain

are_lin@yu berkata...

wahh menarik!

intanfirdaus247 berkata...

sapela yg bertuah tu!~

IntaNBerliaN berkata...

nak join gaklah nanti... hihii

mama aryan berkata...

best tu kalu dapat..bukan anak je tido omak pun bole join sekali tu

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

nak join nak join hehe

LYAfrina berkata...

nak mencuba jugak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in