Kelambu free-nak tutup awal



ditutup sudah!!



Arituh ada buat pengumuman nak bagi kelambu freekan?so rasanya nak tutup awal..minggu depan dah bleh umum pemenanglah..malas nak lambat2kan..so sesiapa yang tak join lagi bleh bg link di

http://mummyrinazone.blogspot.com/2013/01/saya-nak-kelambu-free.html

so nak umum tarik tutup sampai
23 januari 2013..

senangjer korang kasi link jer kat blog mummyrinazone tuh..nnt mummy buat cabutan.mana tau korang terpilih..23 januari pagi..mummy tutup n 23 januari petang mummy keluar pemenang..n as soon as possible mummy akan poslah katalamat pemenang..

untuk pengatahuan korang kelambu ijau ada satu jer ok..cuma satujerlah pemenang=)

tutup awal sbb ingatkan setiap bulan nak buat mini giveaway..sambil2 erat2kan ukhwah..insyaallah..hehe..k korang jgn lupa ek join ramai2 bg support kat mummy..tq..

14 sumpah ako sayang korang:

Mrs Velentine berkata...

ehm..x sabar nak tau siapa yg dapat..hehe

Misz Mieza berkata...

macam best jer! Nak join nak join! Bagi link blog je kan ? DONE! ^_^

Cik Nur berkata...

eh..nak joinlah... :)

kejap nak tggalkan link. :)

Solehah Shamsuddin berkata...

ok. solehah take note. harap2 ada rezeki.

taufikmaria berkata...

seronoknye... hope ada rezeki saya :)

Deqla manjew berkata...

xpe.. deqla kasik can kat org lain..hihi..kalo ada anak dah tentu deqla nk tauu... good luck utk smua! :)

are_lin@yu berkata...

wahh milik siapakah??jeng3..hehee

Cik Aini berkata...

wahhh
rezeki ni kalo dapat..nk join gakkkkk :)

IntaNBerliaN berkata...

oo nak tutup awal yer... ok2, jap g join.. hihii

nak buat mini ga bulanan yer.. baguslah tu.. nanti sy leh join :-)

Si Matatajam berkata...

Cabut nama M yek...hi hi

Huda berkata...

huda dah join :)

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

nama wani ada x br join td kihkihkih

Chic Na berkata...

terlepas sudah cikna. ;)

intanfirdaus247 berkata...

yun, malam2 kak intan ngigau kelambu yun (ayat pujuk dan raih simpati)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in