PREMIUM BEAUTIFUL CORSET..Nak let go




PERHATIAN...PERHATIAN...
Ada sesiapa ker berminat nak beli corset 1 set
"Premium Beautiful??"



Tapikan mummy bukan pengedar tau cuma nak JUAL yang mummy dah pakai 2 kalijer..Pertama guna masa nak kahwin,Kedua masa pas bersalin anak sulung.


Sebab nak jual??
1.Malas pakai..leceh.dengan anak2 asyik tak sempat nak sarung.
2.Sebab dapat bagi org yang betul2 nak pakai tapi tak mampu beli yang baru sebab yang baru mahai..
3.Malas nak simpan lama2 dalam almari.Dari simpan boleh bagi kat org yang nak beli..


BERMINAT???
KLIK
http://mummyrinazone.blogspot.com/2013/01/premium-beautiful-corsetnak-let-go.html


17 sumpah ako sayang korang:

Ibu Amirul berkata...

berminat tapi tak sempat nak pakai macam awaklah

Fieda Rafli berkata...

mesti sape2 yg teringin nk paki berminat ni..kak fieda dok mampu la..

Yana Libra berkata...

tak sayang ke nak let go tu kak..huhu~ :)

mahal kot akak dah beli tu~

Mrs Velentine berkata...

dah lama beli ker kak??kalau dah ada anak mmg susah ak pakai benda mcm ni

intanfirdaus247 berkata...

kak intan ada satu..dah lama dah x pakai...susah dan leceh..dulu zaman anak dara dulu hari2 pakai..siap makan pil maharani lagi..nurul ada makan x?

Farra Atiqah berkata...

Singgah sini :)) dan follow

P/s : Jom beli kolagen asli , banyak khasiatnya tau ;)
http://farra-izzaty.blogspot.com/2013/01/kolagen-asli-elok-ker-oo.html

Misz Mieza berkata...

Sayangnya nak let go murah2 macam tu jer. Mahal kot PB corset nih.. Ribu2 kan ?

Nyue berkata...

wahhhhh....xsyg ke kak nurul?

Cik Aini berkata...

mahal kan smp ribu riban beli..
ai pun malas sbnrnya nk pakai2 jenis2 ni..renyah la rsnya..

eh ingt x dulu yg Nurul try ai lupa apa nm dia tp jenis sapu kot slimmimg tu..bkesan x?

Cinta Misteri berkata...

CiM mmg tak pakai closet, masa kawin dulupown tak pakai jugak. masa kawin jer pakai bengkong bagai nak rak 40 hari pagi ptg...hehehehe

semoga dpt pembeli yg baik :)

Kesuma Angsana berkata...

sayangnyer pakai ajelah !

kinara kinatara berkata...

moga ada yang membelinya nanti..tawaran menarik nie kak:)

MaMa Rey berkata...

teringain juga pakai..bajet tak mengizinkan

Deqla manjew berkata...

deqla kompem xnk beli..haha..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

wani pun ada pakai time pantang hr tu ja kak nurul

nanieybarnieylurviey berkata...

nak memakainye pun amik masa.. hehe..

Arina Shamsul berkata...

mama dah ada sepasang DX alken tu dear.tp nak try premium ni pulak.best ke premium ni? dulu semangat gile nak try premium..tapi sblm beli tu kan nak kena ukur badan.so malas nak beli sbb malas cari penjual.hehehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in