Tourism Australia - CPC Nuffnang januari 2013



Nie entri taip kasi laju2..
jangan ada typing error sudah kalau ado korang betulkan sendirik jerlah ek ek..

Terima kasih pada "Tourism Australia"
 kerana sudi letak iklan di blog honey dew,yang tak seberapa nie haa.Walaupun mummy satu family belum pernah lagipun jejak kaki kat australia nuh tapi sudi jugak depa letak iklan..hehehe




kalau dapat bercuti dan relex2 sambil snorkling,scuba kan ker best tapi tulah masalah budget tak cukup..Hehehe so siapa yang mampu pergi leh lah layankan percutian indah ini yea..Teringin juga nak tgk kangroo..

kay korang jugak leh lawati laman web ni
http://www.australia.com/

Terima kasih yer nuffnang..
*ingat nak cash out, tapi tgk ada BE ngan running so tangguh dulu..Dulu 1 bulan sebelum arwah abah meninggal dah try cash out 2 kali bila tanya nuffnang kenapa nuffnang reject??Dia reject sebab "mummy letak nama WAN NURUL HEZRINA BINTI...."Terlupa letak nama arwah abah ABD HALIM...Astagfirullah al-azim rupanya salah satu tanda abah nak pergi...So sampai sekarang tak cash out lagipun...*

21 sumpah ako sayang korang:

are_lin@yu berkata...

klik2..hehe

Cik Nur berkata...

tahniah...!

Nur pun belum cash out lagi..hih..

ohh..terlupa letak nama bapa ye...

Daddy Ziyyad berkata...

dah cash out nanti, boleh la gi Australia :)

intanfirdaus247 berkata...

Nurul..dah kira jadi duta Australia dah tu..hehhee

yana aina berkata...

wahh...tahniah

Mrs Velentine berkata...

tahniah kak

jaakechik berkata...

whhh bestnya nak cash out nuffnang...berapa angka tu kak? mesti byk kan?

Nadia Johari berkata...

teringin gak nk p australia..hehetp xdok duit

mamalieyna berkata...

klik2x.. ^_^

cashout pun best dah ni....

CeqGu berkata...

bestnya, cikgu tak pernah dapat BE hehehe.... tumpang tengok BE orang jer la kih kih kih...

Ibu Lala berkata...

tahniah...bestnye...

Cho Zila berkata...

bestnyer kalau gi australia ni yerk...
syiok gak kalau dapat be atau cpc ngan nuffnang.. sikitpun tapi hati gembira...

Dayana Bahar berkata...

kebetulan kot... huhu jangan sedih sedih ye,,Australia memang cantik kan

Si Matatajam berkata...

Tahniah..klik2 untuk Nurul

Cik Aini berkata...

tahniah :)
permulaan yg baik.hehehe
best woo p snorkling..tp kat p.pangkor je lah..kat situ je yg mampu.hehehe

Cinta Misteri berkata...

@are_lin@yu

bestnya dpt uklan gempak2.
bestnyeee bila tengok pic tu. bilalah CiM dpt berfoto dlm air mcm tu

Deqla manjew berkata...

wahh byk dah eh hasil berblogging? deqla ciput je.. haha

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

tahniah k.nurul..Alhamdulillah rezeki tu

nanieybarnieylurviey berkata...

syg kan nk cashout msa be tgh run. :) xpe kumpul dulu..

Arina Shamsul berkata...

mama pun nak komen laju2 la..hahahah.

tahniah dear :)

Chic Na berkata...

rezeki.. mana tau nanti diorg sponsor g australia ke. hihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in