Coklat free..Bestnyer



Salam pagi selasa korang..
Semalam daku mc sebab tak bape nak sihat cketlah..
so arinie oklah datang opis mcm biasa cumanya banyak gila kerja..awal2 tahun nie mmglah banyak kerja kan..
so memang lambat sikit singgah umah korangkan..
dan lagi satu yang guna domain .com atau .my mmg mummy lambat sikit terjah yea sbb kat opis dah kena blog..huhu jgn kata daku sombong pulak ek..

So paginie nak ucap ribuan terima kasih pada CIK NA..bagi ceklat free..baiknyerlah hati dia..Dulu mummy adalah beli coklat..tapi sampai lewat.bukan salah cikna tapi salah SKYNET kat cawangan kajang nie hah..boikot dah terus daku..sampai coklat 7 hari n coklat lintang pukang..huhu so cik na baik hati ganti semula..

tak caya???
tgk..


kemain lawa lagi coklat2 dalam tuh...paling tak menahan si merah mummy tgk..nyum nyum..si sofiapun sibuk dok terjah berjemaah makan sekali ngan mummy jugak..hehe

so korang rugi kalau tak kenal cik na..
http://thecoklatblog.blogspot.com/

kalinie cik na guna khidmat pos lagu national kurier rasanya..oklah janji bukan skynet..maybe tempat lain tak bagi masalah tp pada daku mmg kat kajangtuh dah blacklist..huhu..tq cik na..korang jgn lupa terjah blog cikna.kay=)

tata nak sambung kerja yang berlambak sambil terbatuk2 menahan sakit tekak..huhu

20 sumpah ako sayang korang:

nanieybarnieylurviey berkata...

wahhhh coklat lgi :) cntik.. siap ada pesan lagi...

maaf da lme x singgah sini... :( bukan sombong :)

Izan Ishak berkata...

nyumnyum....sedapnya coklat. cantik tu yg rasa sayang nak makan...

Solehah Shamsuddin berkata...

wah coklat datang. pink comel gitu

Ratu Hatiku berkata...

Coklat mcmtu nk mkn pun syg sbb cantik..
Semoga cpt sembuh ya.. Take care..

Daddy Ziyyad berkata...

16 biji tu...makan sehari sebiji, cukup 2 minggu punya stok....bahahahaha

Mrs Velentine berkata...

nak sikit..hehehe..bestnya dpt coklat

Cho Zila berkata...

tu dia sedapnyer nampak.. akak memang hantu cekelat...

Misz Mieza berkata...

Dapnyer cekelat! ^o^

Cik Nur berkata...

Alhamdulillah..selamat sampai dengan jayanya..!

sedapkan coklat cikna ni...! kita yg dewasa ni suka, budak2 apatah lagi kan..!

apapun, cikna mmg baikkk dan comel..!

CheNamNam berkata...

Assalamualaikum dear..

salam Takziah atas pemergian bapamu..maaf lambat tahu..:(
sesungguhnya dariNya kite datang dan kepadaNya jua kiter kembali.Moga arwah bapa mu ditempatkan dikalangan mukmim yg soleh.Amin


errrrrrr menantu haku sihat?sofea ocay tak?

Moga kalian senantiasa dibawah lindunganNya..amin..:)

Cik Aini berkata...

wah...
cantik plus comel lah..syg nya nk mkn mcm ni Nurul..seyes syg sangat kan :)

Kazman / Sue berkata...

coklat... kami semua suka... coklat tu lawa2 dan menarik mesti sedap tu...

N.Aima K berkata...

wah baiknya chic na bagi coklat!!

IntaNBerliaN berkata...

wah bagus ni.. sedap je nampak :-)

Deqla manjew berkata...

wahh akhirnye dpt cekelat..ni cikna ganti yg baru ke? baiknye dia..suka la tu merah.. hihi

Dayana Bahar berkata...

coklat chic na memang cantik dan sedap

Si Matatajam berkata...

Ahamdulillah..baiknya Cik Na

Yana Libra berkata...

baru kemas tersusun coklatnya tu..hehe~

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

sedap kan cekelat chicna hehe

Chic Na berkata...

wahhh sopan sungguh keadaan coklat2 tu yer. lega cikna tengok. huhu.. sama2 nurul. thanks sebab order tau. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in