Setia Hujung Nyawa





Sedap gak cerita nie..
bolehlah nak layankan tapi masalahnya waktu tayangan2 waktu magrib..so agak sukar di situ..

Tapi lagu2 dalam cerita nie sedap jugak di dengar
n pelakonnya oklah cumil2 jugak=)hehe


20 sumpah ako sayang korang:

Huda berkata...

nurul x yah layan time maghrib ni..tunggu je org upload kat daily motion. search setia hujung nyawa. huda selalu buat mcm tu..mlm2 sikit baru layan or esok paginya :)

LiLy @ MaMaQiStInA berkata...

Best drama ni..hari² layan..^^

CeqGu berkata...

memang best pun citer ni....bila ntah nak follow balik kat internet hehehe

Kakzakie berkata...

Kakak kena carilah novelnya KY sebeb kakak tak dapat menonton waktu itu apa lagi kalau di JB masuk waktu solat maghrib lagilah awal..

Fieda Rafli berkata...

betul tu..kak fieda sempat tgk setengah jam jer..setengah jam lagi tutup tv..mcm tak elok plk rasanya maghrib2 nk ngadap..sembahyang pun tak kusyuk..tv3 ni lansung tak pikir sume tu..

Mieya Atiera berkata...

Mieya pon baru je nak mula layan cerita nie.

kayyana berkata...

aku mmg layan citer ni sebab dalam pantang kan.. blehlah layan.. tp masa maghrib tu lari lari solat jap pastu tgk blek..hihihi..tgk kat tonton udah

Cho Zila berkata...

akakpun duk tengok gak.. terkejar2 gak.. tuler kan buatler pukul 6 - 7 tak leh ker...

Nyue berkata...

nyue setuju..hehehe...e3 nyue pon bnyk psl cite ni..hehehehe

Ratu Hatiku berkata...

Tulah mmg best citer nie..kelakar pun ada... dah nak hbskan?

adianiez AIDA berkata...

aida memang ikut tiap hari. time solat, anak sulung tolong tgk kan. and dia citer kan semula :-)
hopefully happy ending for zain & el.

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

suka sgt drama ni...dok tunggu jer hr2 hehe

Cik Nur berkata...

kalau ending ikut novel..
sedih citer ni...

kalau di olah, tahu ape endingnya..hihih

Chic Na berkata...

aah sempat tgk lepas maghrib je. tu pun dkt2 nak abis. huhu..

Mrs Velentine berkata...

yup lagunya best

jaakechik berkata...

tu lah psl kak, citer ni best tp ditayangkan time waktu magrib. kalau nak senang, sebelum magrib tu, kena dah sesiap amik wuduk dan pakai kain smbhyag terus, pastu bila tgh iklan boleh jer solat jap. tertingal setakat 2-3 babak no hal punya..hihi.

~didiey~ berkata...

tu lah..pukul 7 je mesti tv3 siarkan drama..

9n0L4 berkata...

takyah layan time garib tu, kite tgk tonton.my. bile bile aje. :)

mama aryan berkata...

memang best drama nih,layan jugak la,tp sampai waktu maghrib kena berenti la..hehe

IntaNBerliaN berkata...

sy smlm baru tgk.. dah nak tamat pun.. ahhahha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in