Dato' Siti Nurhaliza dan imej baru..




Malas nak banyak berbicara
So entri pagi2 nie korang layan jer gambar..
mummy tau ramai yang dok wat entri so mummy just nak tepek gak wajah kesayangan hamba..hehe dato siti antara yang mummy suka tgk...

siti nurhaliza
Sangat manis n cumil bila berhijab penuh


siti kini tudung litup
Aduhai kulit yang sangat mulus..sukanya tgk

siti kini tudung litup
Dengan anak dato' k..mcm anak dara plak mummy tgk dato ct kita nie..alahai sejukkan mata pandang cuma kalau leh tutup dada lagi2lah bagus mcm diana amir2..


Cantik sangat..

*gambar2 semua amik di blog beautifulnara...credit!!
k dah nak sambung p work..hehe

15 sumpah ako sayang korang:

are_lin@yu berkata...

comey n cantik sgt!

IntaNBerliaN berkata...

a'aa kan, cantik pakai tudng.. kulit dia pun, alahaiii gebus jer

Cik Nur berkata...

sangat2 cantikkan..!

Mrs Velentine berkata...

cantik dia bertudung..nampak lagi muda

Ummu Muhammad berkata...

muge dato' siti kekal dan semakin penahbahbaikkan..muge2 Allah tolong bayak ;)

Nadia Johari berkata...

yang dgn ank dato k mcm siti aweknyer..hehe

lelamaisara berkata...

memang cantik die bile bertudung litup macam tu kan...nampak lagi muda lak..:)

Deqla manjew berkata...

siyes ke dah bertdg litup ni..huhu.. hope sgt la kan..mmg manis dia bertdg.. :)

~didiey~ berkata...

insyaALLAH xlama lagi tutup dada pulak..kita doakan je ye :)

Dayana Bahar berkata...

orang cantik pakai apa pun cantik... tahniah atas penghijrahan..

Si Matatajam berkata...

Dah lama tunggu Siti pakai camni..Alhamdulillah....cantik, sangat

Yana Libra berkata...

cantik..harap lepas ni dato siti tutup dada pulak~ :)

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

mmg cantik lepas pakai tudung ni

nanieybarnieylurviey berkata...

cntik sgt!!!!

Chic Na berkata...

makin cantik siti bertudung litup. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in