Keputusan Penuh juara lagu



Keputusan Pemenang Anugerah Juara Lagu 27 (AJL27) 2013

Tahniah buat mereka2 yang menang..Kat bawahnie aku nyer komen tentang juara lagu..

Seperti yang aku jangka memang aku suka sangat ngan yunalis nie..Nak2 lagu terukir bintang..siap ada aku buat entry dulu lirik lagu terukir bintang n lagu mmg unik pada aku lah..

Tapi kali nie dibawa oleh aizat..versi aizat..pergh memukau tuh den tengok..suka suka suka...umumpun tahu aizat nie mmg sedap sore dia..versi lelaki pun sedap rupanya=)hehe mmg terbaik..

Selain2 memang suka black..n suka gak dengan Lan typewriter..mmg mantop abes suara dia..persembahan black mmg memukau..

So kesimpulannya aku suka sangat "juara Lagu ke-27" memang effect seni sungguh lah...kagum aku tengok..merahpun layan jugak..dia tahu lagu jimmy pelikat jer..tiada keretaku bawa kau jalan-jalan..hahahaha..
Memang syok lah layan juara lagu semalam..
eh lupalak nie keputusannya

JUARA AJL KE 27
TERUKIR DI BINTANG
Lagu yuna tapi aizat yang bawa


NAIB JUARA
IDOLA
Azlan & The Typewriter


KETIGA
KU AKUI
Hafiz


VOKAL TERBAIK
KU AKUI
HAFIZ (memang vokal mantop jugok)


PERSEMBAHAN TERBAIK
TEMAN PENGGANTI
Black


*syabas korang sebab menjayakan juara lagu ke27..memang suka mummy tengok n buat terpukau dengan efek2 yang sangat berseni selari dengan temanya seni*




20 sumpah ako sayang korang:

lelamaisara berkata...

betui2 tu..memang suke tgok AJL tahun ni...unik....
lagu pon best2...Tahniah la untuk mereka kan...

intanfirdaus247 berkata...

Kak intan pon suka Aizat menang..dia memang layak..hensem dia malam semalam

Cik Nur berkata...

Tahniah kepada semua pemenang.. :)

are_lin@yu berkata...

syabar mere betei..hihi

Deqla manjew berkata...

mmg terbaik la pementasan tu kan.. deqla suka lagu teman pengganti..ingatkan teman pengganti juara.. tp dpt persembahan terbaik pun ok la tu..dah mmg rezeki yuna.. tahniah yuna & aizat.. hensem aizat semlm dgn misainya tu.. hahaha

dhiera berkata...

AJL kali ni unik sikit.

Si Matatajam berkata...

AJL Kali ni mmg superb..tapi Lagi best Kalau black menang hi hi...lagu dia best..

Daddy Ziyyad berkata...

Saya tak sempat tgk semalam...dgr menerusi radio Hot FM aja masa aizat nyanyi lagi Yuna tu ...mmg best..

amirini berkata...

tahniah buat yuna...
AmiRini pun suka lagu terukir dibintang tu..
syg dia xhadir...
apa2 pun all the best for yuna..

Izan Ishak berkata...

tgk juga AJL mlm tadi. tapi takdelah fokus sgt pun. suka efek2 yg dorg buat tu... lain dari yg lain.

Chic Na berkata...

tak sempat tgk mlm td. apepun yg menang smeua best. ;)

Liza berkata...

Efek dia sgtohsem. Suka Black nyanyi tp Liza xberapa suka versi Aizat semalam. Yuna nyanyi lg est kowt.

Yana Libra berkata...

tak tengok..nasib baik akak pos ni..baru tau sape pemenangnya..hehe~

kinara kinatara berkata...

faizal banyak mengarutkan..huhyu..:)

kina tengok guna fon csl je..skrin kecill...:)


akak nak iklan kan kan?

msg kina 0145103096...

kina message akak pending..:)

Nyue berkata...

apa2 pun lagu yg dipertanding mlm tersebut mmg power2..huhuhu...

tahniah kpd pemenang

fieda berkata...

mmg AJL kali ni best..

Cik Aini berkata...

ai x tgk pun tp dgr dr radio je..so xtau dia pnya persembahan ok ke tak..

mama aryan berkata...

aizat nyanyi memang best..akak pun suka

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

wani xtgk sbb qalief warded time ni...tahniah pd yg menang

IntaNBerliaN berkata...

a'aa mmg best kan, sy ada tgk gak mlm tu tapi dah separuh sbb tidokan aqilah dulu.. hihii

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in