Alaf Baru Information




Selamat tahun baru semua..
Sempena tahun baru mummy nak kasi satu info sedikit tentang pembukaan blog baru mummy secara rasminya..

Alhamdulillah Syukur Pada Allah
secara rasminya blog yang dulu dikenali sebagai
"mummy Maira contest and GA"
ditukar kepada 
"mummy Rina Zone"

Blog mummy rina zone setakat nie hanya menjual "KELAMBU MODERN"
kepada U all yang singgah sini boleh follow sekali blog itu yer untuk perkembangan terbaru bizness kelambu modern mummy..sila klik pada banner di bawah ini untuk terus ke blog.


atau klik



Nanti jangan lupa singgah ke sana okies..
Buat masa nie hanya update kelambu modern nanti item2 lain akan menyusul kemudian..terima kasih..

15 sumpah ako sayang korang:

Mrs Velentine berkata...

akan singgah sana//happy new year kak...oh ya boleh minta alamat tak

are_lin@yu berkata...

bertukar nama sudah..hiihi

Cik Nur berkata...

oo..nurul ade 2 blog eh..
baru tahu ni.. :)

intanfirdaus247 berkata...

happy new year nurul..nanti kak intan singgah ye

ShimaSalleh berkata...

wah! nak jual apa tu? mehh la aku tolong sekali hihihi

izan mama mia berkata...

selamat thn baru...wah dh ada blog baru

Arina Shamsul berkata...

jap lagi mama nak terbang kesana dan follow :)

Si Matatajam berkata...

Dah singgah n follow2...

kinara kinatara berkata...

wah moga lepas nie perniagaan akak akan terus berkembang:)

IntaNBerliaN berkata...

bagus nurul... makin rancak berbisnes..

moga bsnes nurul makin maju!!

Cik Aini berkata...

follow jugakkkk :)

lelamaisara berkata...

wah dah ade 2 blog ye nurul...

Mimie berkata...

nak beli jugak tp tgu de bby kat rumah..hahaha

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

dh follow kak nurul...moga bisnes makin maju

ShimaSalleh berkata...

okehhh khatam dah baca semua entry ko yg lamaaaaa aku tak baca hihihi...
Sorry komen pun tak banyak.. aku baca je semua

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in