Shiela Hamza kena hentam sebab makan mcd..



shila amzah makan mcdonals
sumber gambar kat beautifulnara.com

Apa komen korang?
mummy dulu2 mmg makan mcd jugak tapi lanie takdah sejak isu gaza tuh..kesian plak si shielanie kena hentam dek kerana tak boikot mcd..

selain boikot fast food tak elok sangat makan bagi yang nak jaga kesihatan..hehe..Gaknya sampai sekarang ker korang boikot mcd??
Nak kata boikot tak juga sebenarja mungkin dengan Mcd tak berapa suka..tapi anak2 suka KFC..daku makan juga..hehehe acaner2??

Tahlah sebolehnya kita elakkan makanan fastfood disebabkan jaga kesihatan.Masalahnyer si shielanie makan Mcd bila dia selesaijer buat konsert selamatkan gaza..huhu=) korang??komen plzz=)..

26 sumpah ako sayang korang:

Mrs Velentine berkata...

ehm anak2 MV pun pandai nak minta Mcd..Tapi kalau nak boikot KFC pun kena boikot juga

Ummu Muhammad berkata...

mummy UM boikot since 2006..nestle pun same, johnson pun same..sume brgan rejim zionis alhamdulillah Allah beri kekuatan utk UM boikot since 2006 ;)

are_lin@yu berkata...

nthla..dia xtau atau xboikot..bsalah bla dh femes apa yg buat semua org tgk kn..

Daddy Ziyyad berkata...

Jujurnya,saya meluat tgk sikap fanatik dan boikot membabi buta golongan sebegini...Komputer, handphone, kereta, baju yg mereka guna tu, siapa yg buat? Dah selidik?

Bukan tak boleh boikot...Boleh...Tapi gunakan akal.
Dan gunakan akal juga sebelum nak caci maki org yg tak mahu memboikot..

Cik Nur berkata...

kasihan diakan..
nur pun pernah mkn mcd...
kalau nak ikut boikot, bukan mcd je kan..
byk lagi benda lain...

apapun, nur pun suka kepsii.hihi

Ratu Hatiku berkata...

Xpyhlah nak tayang kan...ha kan da kena hentam...lagi2 dia public figure

Nadia Johari berkata...

sush nak ckp..mmg kite xleh elak mkn mcd atau kfc atau ape2 jele fastfood..

Sally Samsaiman berkata...

mgkn kurang penghayatan... :)

aanie berkata...

aanie boikot gak...tp aritu terrrrpaksa beli..tp bubur je la...sb adam demam..x lalu mkn...kot2 la bubur mekdi dia lalu...

lelamaisara berkata...

boikot boikot jugak...tapi tetibe tekak teringin cam mane tu..huhuuu

dhiera berkata...

saya pun no komen. tapi memang sejak dari isu gaza, belum lagi pekena mc d walaupun macam meronta juga nak makan prosperity burger tu. aisehh

ejulz berkata...

sama laa.. dah boikot sejak gaza dulu.. bukan apa kdg2 terfikir gak.. boikot masa dah kene perang xkan dpt buat ape2 lagi dah.. tapi kalau boikot skang insyaallah sedikit sebanyak membantutkan sedikit ekonomi diorang.. tu pendapat sy yg bukan pakar ekonomi.. hehehe

◕ D Y S H A S A H H I R ◕ berkata...

DA LAMA TAK MAKAN MCD, TP MEMG KESIAN SHEILA..HUHUHU

dya bunga berkata...

entahlah no komen..byk lagi jenama yg perlu boikot..bkn mcd je.huhu

mamalieyna berkata...

loor tak gena gaya pulak ye.. apapun McD eina tak layan sgt dr dulu, tp KFC sllu jer..hee~

Deqla manjew berkata...

alahaiii.x psl2 dah kena hentam...huhuhu..kalo ye pun, patotnye pikir dulu seblm upload gambo..

QasehnyaRania berkata...

patutnya boikot tapi kalau kita aje yang boikot orang lain tak.sama juga.

lagipon selain mcd byk lagi yg kita gunakan..

berfikir secara rasional..

Solehah Shamsuddin berkata...

no komen. xtau nak salahkan siapa. sepatutnya sheila xperlu upload pic ni,sbb msa tu org masih dlm proses boikot mcD. tgk skrg apa dh jadi. urmmm

Dayana Bahar berkata...

xperlulah nak hentam orang yang tak boikot... kita yang boikot ni pun bukannya perfect sangat.. produk yahudi terlalu banyak di pasaran.. yang kita tau.. yess kita boleh boikot.. tpi yang kita tak tau.. tak terboikot jugak... so.. jaga perilaku kita laa... :))

Si Matatajam berkata...

M dah lama tak mkn mcD..boikot tuh..hi hi

Cik Aini berkata...

ada jugak baca ni..tp ai nk kata boikot sgt tu xlah tp mmg jarang pun mkn mekD ni..kalo kepsi tu selalu jugak.hahaha

Yana Libra berkata...

no komen la..huhu..tp kesian gak..dah jadi artis mmg mcam2 kena tahanlah~

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

bila dh jd retis mesti jd perhatian...

nanieybarnieylurviey berkata...

emm.. biasa la.. cpt je tersebar kalau artis ni.. adess

Arina Shamsul berkata...

dia terlupa kot..hehehe.

Chic Na berkata...

kalau nak makan mc d mesti teringat kata2 ustaz azhar idrus. terus tak jadi makan. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © Mummy Hezrina | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in